Bij het organiseren van een congres komt veel kijken. Eén daarvan is het bepalen van de locatie. Hoeveel mensen worden er verwacht en hoeveel ruimte is hiervoor nodig? Maar ook de bereikbaarheid speelt vaak een grote rol. Congres- en vergaderlocatie Hanze Plaza biedt een variatie aan mogelijkheden voor grote en kleine gezelschappen. Van plenaire bijeenkomsten tot en met subzalen. Onze Hanzezaal is geschikt voor maximaal 750 congresleden.

 

Congreslocatie in Groningen

Congreslocatie Hanze Plaza is goed bereikbaar, op een steenworp afstand van de stad Groningen. Voor één of meerdaagse congressen is onze locatie in Groningen zeer goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf het station is tevens een goede busverbinding (via lijn 8, 39 en 139), welke praktisch voor de deur stopt. Ben je met de auto? Die parkeer kosteloos voor de deur.

 

Congres organiseren in Groningen

Congrescentrum Hanze Plaza heeft de beschikking over 12 verschillende (geschakelde) congreszalen, vernoemd naar de Hanzesteden. Geschikt vanaf 1 tot en met 1000 personen, afhankelijk van de gewenste congresopstelling. Voor congressen vanaf 160 personen maken we een passende offerte op maat. Voor kleinere congressen bieden we all-in arrangementen aan. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hebben we bij Congrescentrum Hanze Plaza hoog in het vaandel staan.

Contactgegevens Congreslocatie Groningen

Protonstraat 16, 9743 AL Groningen
050-3679797
info@hanzeplaza.nl

Congrescentrum Hanze Plaza congreslocatie Groningen

audiovisuele middelen congreslocatie

Veelzijdig

Van intiem tot grootschalig congres tot grootschalig. Beide of een combinatie hiervan zijn bij ons mogelijk.

Bereikbaarheid congreslocatie Groningen

Bereikbaarheid

Hanze Plaza is een zeer goed te bereiken congreslocatie. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

catering congres

Catering

Diverse culinaire mogelijkheden tot in de puntjes verzorgd, dat is Beijk Catering, de huiscateraar van Hanze Plaza.