Van feest tot concert en van beurs tot braderie. Ga je een evenement organiseren dan is Hanze Plaza de evenementenlocatie in Groningen waar je moet zijn. Of het nu gaat om een kleinschalig en intiem evenement of een grote beurs voor 1000 bezoekers. Hoe het event er ook uit komt te zien; congrescentrum Hanze Plaza is de ideale locatie. De vele zalen en onze grote zaal, de afstand tot de binnenstad, alle beschikbare voorzieningen en de betaalbaarheid zijn hiervoor de grootste reden. 

 

Evenementenlocatie in Groningen

Evenementenlocatie Hanze Plaza is goed bereikbaar en ligt op steenworp afstand van de stad Groningen. Voor alle evenementen is onze locatie zeer goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf het station is tevens een goede busverbinding (via lijn 8, 39 en 139), welke praktisch voor de deur stopt. Ben je met de auto? Die parkeer kosteloos voor de deur.

 

Beurs, concert of braderie

Evenementenlocatie Hanze Plaza heeft de beschikking over 12 verschillende congreszalen, vernoemd naar de Hanzesteden. Een aantal hiervan kunnen ook nog eens met elkaar geschakeld worden. Het complete event center is geschikt van 1 tot en met 1000 personen, voor één of meerdere dagen, afhankelijk van de gewenste opstelling. Voor evenementen vanaf 160 personen maken we een passende offerte op maat. Voor kleinere congressen bieden we all-in arrangementen aan. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hebben we bij Hanze Plaza hoog in het vaandel staan.

Contactgegevens evenementenlocatie Groningen

Protonstraat 16, 9743 AL Groningen
050-3679797
info@hanzeplaza.nl

Hanze Plaza Evenementenlocatie Groningen

evenement audiovisuele middelen op locatie

Veelzijdig

Van intiem tot grootschalig evenement. Beide of een combinatie hiervan zijn bij ons mogelijk.

Bereikbaarheid evenementenlocatie Groningen

Bereikbaarheid

Hanze Plaza is een zeer goed te bereiken evenementenlocatie. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

catering vergadering

Catering

Diverse culinaire mogelijkheden tot in de puntjes verzorgd, dat is Beijk Catering, de huiscateraar van Hanze Plaza.

Sfeerimpressie evenementenlocatie Groningen

Wat is een evenementenlocatie

Een evenementenlocatie is een plek waar verschillende soorten evenementen worden georganiseerd. Evenementenlocaties variëren in grootte, stijl en faciliteiten. Er zijn kleine ruimtes die geschikt zijn voor kleine bijeenkomsten, zoals vergaderingen en trainingen, en grote ruimtes die geschikt zijn voor grote evenementen, zoals bruiloften, bedrijfsevenementen en culturele evenementen. Bovendien zijn er verschillende faciliteiten beschikbaar, zoals vergaderruimtes, eetgelegenheden, audiovisuele faciliteiten en audiovisuele technologie. Ook hebben veel evenementenlocaties een lokale cateraar en een professionele evenementenplanner om de gasten te helpen bij het organiseren van hun evenement. Evenementenlocaties bieden een geweldige manier om mensen samen te brengen, om een ervaring te delen en herinneringen te maken.

De prettigste evenementenlocatie van Groningen

Als u op zoek bent naar een evenementenlocatie met een unieke sfeer, ruimte en toegankelijkheid, dan is Hanze Plaza in Groningen de ideale plek voor u. Hanze Plaza heeft een modern interieur met een breed scala aan faciliteiten. Hier kunt u uw evenementen organiseren, zoals een bedrijfsbijeenkomst, concert, congres of een ander groot evenement. De locatie is ideaal gelegen en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Bovendien hebben wij professionele en ervaren medewerkers om uw evenement te verzorgen. Van keuken tot bediening. U kunt er dus gerust op zijn dat uw evenement perfect verloopt. Kortom, Hanze Plaza is de perfecte evenementenlocatie in Groningen!