Van feest tot concert en van beurs tot braderie. Ga je een evenement organiseren dan is Hanze Plaza de evenementenlocatie in Groningen waar je moet zijn. Of het nu gaat om een kleinschalig en intiem evenement of een grote beurs voor 1000 bezoekers. Hoe het event er ook uit komt te zien; congrescentrum Hanze Plaza is de ideale locatie. De vele zalen en onze grote zaal, de afstand tot de binnenstad en alle beschikbare voorzieningen zijn hiervoor de grootste reden.

 

Evenementenlocatie in Groningen

Evenementenlocatie Hanze Plaza is goed bereikbaar en ligt op steenworp afstand van de stad Groningen. Voor alle evenementen is onze locatie zeer goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf het station is tevens een goede busverbinding (via lijn 8, 39 en 139), welke praktisch voor de deur stopt. Ben je met de auto? Die parkeer kosteloos voor de deur.

 

Beurs, concert of braderie

Evenementenlocatie Hanze Plaza heeft de beschikking over 12 verschillende congreszalen, vernoemd naar de Hanzesteden. Een aantal hiervan kunnen ook nog eens met elkaar geschakeld worden. Het complete event center is geschikt van 1 tot en met 1000 personen, voor één of meerdere dagen, afhankelijk van de gewenste opstelling. Voor evenementen vanaf 160 personen maken we een passende offerte op maat. Voor kleinere congressen bieden we all-in arrangementen aan. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hebben we bij Hanze Plaza hoog in het vaandel staan.

Contactgegevens

Protonstraat 16, 9743 AL Groningen
050-3679797
info@hanzeplaza.nl

Hanze Plaza Evenementenlocatie Groningen

evenement audiovisuele middelen op locatie

Veelzijdig

Van intiem tot grootschalig evenement. Beide of een combinatie hiervan zijn bij ons mogelijk.

Bereikbaarheid evenementenlocatie Groningen

Bereikbaarheid

Hanze Plaza is een zeer goed te bereiken evenementenlocatie. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

catering vergadering

Catering

Diverse culinaire mogelijkheden tot in de puntjes verzorgd, dat is Beijk Catering, de huiscateraar van Hanze Plaza.

Sfeerimpressie evenementenlocatie