Hanze Plaza is de perfecte vergaderlocatie in Groningen, omdat het op steenworpafstand van de binnenstad ligt en voorzien is van alle gemakken. Met een knipoog naar de middeleeuwse handelssteden heeft het ook nog eens een eigen en unieke stijl. Handelen en netwerken doen we, net als jaren geleden, nog steeds. Alleen hebben we hier eigentijdse vormen aan gegeven. Hierom hebben we de vergaderzalen van Hanze Plaza vernoemd naar de Hanzesteden uit die tijd.

 

Vergaderlocatie in Groningen

Een vergaderruimte in Groningen nodig? Een vergaderruimte huren is dan een goede optie. Op die manier ben je voorzien van alle benodigdheden en faciliteiten die nodig zijn. Denk aan alle audiovisuele middelen, maar ook catering arrangementen.

Kleine en grote vergaderzalen

De vergaderzalen zijn geschikt voor meerdere doeleinden en kunnen naar eigen smaak aangekleed worden. Met vergaderruimtes van 51 tot 125 m² kunnen we altijd een passende ruimte bieden, eventueel in combinatie met een maatwerkplan.

De grootste vergaderzaal is 900 m². De Hanzezaal is daarmee de aangewezen ruimte voor grote plenaire vergaderingen of bijvoorbeeld als congreslocatie of evenementenlocatie. Naast alle zalen biedt Hanze Plaza ook een luxe boardroom die van alle gemakken is voorzien. De ideale vergaderruimte voor kleinere gezelschappen. Zo hebben we voor ieder wat wils tegen een schappelijke prijs!

Contactgegevens vergaderruimte huren Groningen

Protonstraat 16, 9743 AL Groningen
050-3679797
info@hanzeplaza.nl

Hanze Plaza Groningen vergaderlocatie en vergaderruimte huren

vergaderen scherm audiovisuele middelen

Veelzijdig

De vergaderzalen van Hanze Plaza bieden ongekende en onbeperkte mogelijkheden.

Bereikbaarheid vergaderlocatie Groningen

Bereikbaarheid

Hanze Plaza heeft een zeer goed te bereiken vergaderlocatie. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

catering vergaderruimte huren

Catering

Diverse culinaire mogelijkheden tot in de puntjes verzorgd, dat is Beijk Catering, de huiscateraar van Hanze Plaza.